Зареждане

TOSHIBA PE0401 V28A000553A1TOSHIBA PE0401 V28A000553A1
Име на продукта Платка TOSHIBA PE0401 V28A000553A1
Състояние USED
Производител TOSHIBA
Описание Power Supply Board TOSHIBA PE0401B V28A000553A1 46XF356PG IC STRA6169, FA5501A, STRW6765, P20W60C3, YG972S6, EN220A, FMX12S,
Цена без вкл. ДДС
78.23 лв.
Цена с вкл. ДДС
93.88 лв.
Купи сега


Искате по-атрактивни цени? Обадете ни се на
0700/19-077