Зареждане

TOSHIBA PE0253S V28A000326A1TOSHIBA PE0253S V28A000326A1
Име на продукта Платка TOSHIBA PE0253S V28A000326A1
Състояние USED
Производител TOSHIBA
Описание TOSHIBA PE0253S V28A000326A1 AV BOARD 32A3000PG IC HIBRID CE-1059(TDK7201B), 2SD2396, KIA7809, TPC8111
Цена без вкл. ДДС
32.52 лв.
Цена с вкл. ДДС
39.02 лв.
Купи сега


Искате по-атрактивни цени? Обадете ни се на
0700/19-077